Jeg sulter min søn

Historien bag mig og Jennifer

Ja som nogle nok har lagt mærke til går der en masse historier omkring jeg ønskede Jennifers baby død.

Ja det gjorde jeg og ja jeg ved godt jeg gik langt langt over stregen men hele situationen bag og tiden op til gjorde bare jeg blev så ked af det og simpelthen fik nok.

Det hele startede tilbage fra før jeg mødte Bent. Der var jeg lige startede på prutten og mødte Jennifer vi faldt i snak og blev rigtig gode veninder.

Som alle andre veninder var vi sammen en fredag aften(mener jeg) men vi havde ikke en skid at lave kan jeg huske. Vi bliver så inviteret til privat fest sammen med Bent og en af hans kammerater.

Vi tager med og Jennifer siger selv jeg bare kunne “tage” Bent så ville hun tage kammeraten.  Det gjorde jeg så.😘

Da jeg går hen og bliver gravid med Lia siger Bent til mig jeg skulle droppe kontakten til Jennifer da hun ikke var godt bekendtskab når man var gravid. Jeg vælger at gøre det da jeg er ung og forelsket i Bent.

Snakker stor set ikke med Jennifer før efter mig og Bent er gået fra hinanden igen. Men da vi går fra hinanden går der vel Ca 2 mdr og så vil vi prøve igen for Lias skyld så mig og Bent ses ofte ved ham. Indtil jeg finder ud af at han også ser Jennifer ved siden af så mens vi prøvede at få det til at fungere var han sammen med min tidligere super gode veninde..

Det gjorde jeg havde virkelig svært ved at snakke med Bent længe efter for var virkelig blevet såret af dem begge to. En måneder tid efter læser jeg på Facebook at de nu er i forhold. Blev igen super såret havde virkelig håbet og forventet at de havde været voksne nok til at fortælle mig det selv..

Men nu kan vi slet ikke snakke sammen mere mig og Bent for er simpelthen så ked af det og så vred på dem at det desværre går ud over vores samarbejde. Og i en lang periode følte jeg virkelig Jennifer blandede sig for meget omkring Lia som jo gjorde vi blev endnu mere uvenner (i dag kan jeg godt se det nok mig der bare var såret og ville finde fejl ved hende)

Men månederne går og vores forhold bliver gradvist bedre og nu kan vi da være sammen til julehygge og sommerfest i børnehaven Osv. Hvilket jeg et super glad for vi kan (men inderst inde er jeg stadig meget vred på dem)

Jeg bliver gravid med Novah (bent var en af de første der fik af vide jeg ventede mig) og føder og der går vores samarbejde ned af bakke igen (ved ikke hvorfor) da Novah er præcis 1 Uge gammel læser jeg via en artikel Jennifer er gravid, blev igen virkelig ked og såret over det da jeg virkelig havde håbet og troet de ville fortælle de Face to Face som jeg gjorde. (For syntes ikke det fair jeg læser det via en artikkel)

Men de går fra hinanden da Jennifer ikke er ret langt henne. mig og Bent begynder at snakke rigtig godt sammen igen. Vi ses privat hus mig når ungerne sover. Han kom op og sagde godnat til Lia inden han skulle på arbejde og vores samarbejde og venskab blev rigtig godt. Lige indtil vi var sammen seksuelt og jeg få dage efter finder ud af han stadig var kærester med Jennifer. (Der fik jeg simpelthen nok) og jeg skrev sandheden til Jennifer og vi blev rigtig uvenner og var så såret af dem begge og var så vred og ked af det. Og følte mig i den grad pisset på af dem begge. Og så skrev jeg det til Jennifer. Men det jeg mente var hun ville abortere inden for kort tid (mens det stadig var et lille foster) men mente det jo ikke det var bare skrevet i vrede og for at ramme hende som jeg jo følte hun og Bent havde ramt mig (ved det ikke kan sammenlignes men det kunne det den dag i mit hovede) har skrevet undskyld til Jennifer og ved jeg gik langt over stregen men sket er sket og jeg var virkelig bare sur ked af det og meget vred på dem.. da jeg følte de brugte mig og legede med mine følelser.

 

Nu kender i sandhede om hvorfor jeg skrev som jeg gjorde det ingen undskyldning men det er en forklaring på hvorfor. Måske kan i forstå mig måske kan i ikke. Måske tror i mig. Måske gør i ikke. Jeg er sådan set ligeglad men nu har i svaret og nu ved I hele historien som er SAND!

received_1921717928061187

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sulter min søn