Negativitet

Hvorfor være normal?

Hej smukke smukke mennesker.
Jeg er så træt af folk og folks meninger! – ikke kun angående mig selv, men generelt.
Hvis man ser en mor uden sine børn gå lidt slutty i byen så hun bare en dårlig mor, eller hvis man har en holdning omkring et emne som er lidt anderledes end normen. Så skal man bare hagles ned fordi man går imod strømmen. Men hvorfor? – hvorfor er det så forkert i 2016 snart 2017 at gå imod strømmen og ikke være som alle andre. ? – Hvorfor har folk så svært ved at acceptere at man bare ikke er ligesom hr og fru Danmark.
Jeg syntes simpelthen ikke det er iorden at svine folk til og kalde dem alt muligt mærkeligt bare fordi man ikke er ligesom en selv. Man er jo ikke normal hvis man går imod strømmen. Og interessere sig for ting som man bare ikke “må” interessere sig for.
Men hvem bestemmer hvad normal og unormal adfærd er. Hvorfor skal man stemples som unormal bare fordi man har nogle skæve holdninger til nogle ting eller gør nogle ting som ikke mange andre gør.
Jeg er så træt af lille Danmark, på de punkter. Jeg er så træt af den danske måde at være på og folks måde at have “ret” til at svine folk til hvis personen ikke gør det man selv syntes er rigtigt. Men hvorfor skal du bestemme hvad der er ok at gøre som mor eller som far. Hvem siger at det du gør ikke er ligeså okay at gøre som det alle andre gør..
Vær nu bare dig selv og accepter forskelligheder. Siger ikke du skal være enige med folk. Men bare acceptere at folk er forskellige og der er ingen der er normale eller unormale.

Jeg er selv en af de typer folk mener er unormal, en dårlig mor, Osv har fået rigtig mange ting af vide igennem årene jeg har været med i de unge mødre. Men helt ærligt så stopper det mig ikke i at være den jeg er. Jeg er ligesom jeg altid har været så kan du kalender mig normal eller unormal.

Du vil jo nok syntes du er normal og jeg er unormal. Men jeg syntes det vi begge to gør er lige så meget normalt. For jeg vil ikke være til dommer for hvadder er normalt eller ikke er normalt.

1482347418611s

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negativitet