Bad uden sæbe

Kommunens opførsel

Jeg har flere gange nu fået spørgsmålet om hvor meget kommunen er inde over efter jeg har fået Novah. Nu siger jeg sandheden kan jo ikke gøre så meget andet. Og så må i jo tro hvad i vil..

 

Efter jeg flyttede til Fredericia har jeg stor set passede mig selv. De var og observere Lia inden fødslen af Novah og så havde vi nogle møder i graviditeten hvor vi sammen prøvede at samarbejde om en løsning omkring hjælp som jeg kunne acceptere og som jeg var tryk ved.

Vi kunne ikke finde en løsning vi begge syntes var acceptabelt så jeg takkede nej til hjælp i Fredericia kommune.

Jeg føder Novah og høre ingenting fra kommune før Novah var nogle måneder gammel. Husket ikke præcist hvor gammel han var men mener han var 4-5 mdr gammel. Vi have et enkelt møde der og de kom hjem og observeret Novah og Lia hvor jeg igen fortalte om de krav jeg havde for at få hjælpen og da de stadig ikke kun er efterleve mine ønsker takkede jeg igen nej og hørte så faktisk ikke mere før jeg flyttede til guldborgsund.

I den nye kommune gik der næsten 2 mdr før vi holdte det første møde og det omhandlede en underretning fra min læge samt underretninger fra mine Haters. Vi snakkede om det og måneden efter var jeg igen til møde angående anonyme underretninger.

Og siden har jeg intet hørt fra dem.

Så må gå stærkt ud fra at kommunerne har indset Odense kommunens fejl og indset at jeg er en god mor for mine børn og at de trives ❤

For ellers havde de nok mere travlt med at være her og give mig noget tvangstøtte eller starte tvangsfjernelse

I Ca 2 år har jeg fået lov til at passe mine egne børn i den rutine jeg har lyst til på den måde jeg vil uden en kommune dame skal bestemme og JEG ELSKER DET..

 

Og er lykkelig for kommune så længe har ladet mig være i fred  (næsten)  ❤❤❤❤

img_20170227_155409_086

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bad uden sæbe