Opstart på skolen

Bad uden sæbe

Nu er min søn Novah snart 1 år – hvor fanden blev tiden af? ♡

Men det er ikke det mit blog indlæg skal handle om i dag, og dog!

Min søn har i de 10 Mdr han snart har levet endnu ikke fået cremer, salver eller sæber på kroppen (i sommers fik han lidt kokusoile på) han får heller ikke oile i badet.

Og så spørger i nok hvorfor? – fordi hvorfor skulle han dog det? Der er så meget kemi i dagligdagen i forvejen. At det jo ikke er nødvendigt at fylde mere på ham/i ham.

MiMin søn lugter ikke og han er fin og ren. Jeg elsker mit valg og jeg er stolt af mit valg og sundhedsplejesken roser hans hud for at være så fin. Det er nok fordi jeg ikke fylder ham op med alt muligt sæber, cremer og oile jeg lader hans hud arbejde selv og lader hans hud danne den fugt som den har behov for. 

Nu begynder i nok med det der med jeg røg i graviditeten. Og ja det gjorde jeg og det har jeg virkelig også fortrudt. Og i 2017 et det også min plan at stoppe med at ryge ved ikke lige hvornår endnu.

Men min søn får intet sæbe eller andre unødigt på kroppen. Ved ikke hvornår jeg vil begynde på det. Men en dag jeg syntes  han er så beskidt at det er nødvendigt men det går nok længe endnu.

Knus kys herfra.

fb_img_1482067837464

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opstart på skolen