1 Uge - Fuck! ;)

CHOKKET!

JEG ER FULDKOMMEN RASENDE, SUR, VRED OG FULDSTÆNDIG FORARGET!!

screenshot_20170103-165836

hvordan kan man som facebookbruger vurdere ens forældre evne og gentagne gange sende anonyme underretninger til personer man IKKE kender i virkeligheden? – ved du hvor meget tid det tager at gennemgå og behandle hver eneste underretning? – Nej så vil jeg fortælle dig det.

screenshot_20170103-165832

• Først skal den gennemgås af en døgnvagt, som skal vurdere hvor vigtig den er.

• Så skal sagsbehandler gennemgå underretningen og indkalde til møde

• Så holder man mødet

• Sagsbehandler skal nu skrive referat af mødet

• så skal underretningen samt møde notat vedlægges sagen.

screenshot_20170103-165822

Syntes i det er iorden at misbruge sagsbehandlers tid og bruge af skatteydernes penge på chikane underretninger? – er det iorden at misbruge et system bare fordi man er sur på mig? Og tydeligvis ikke ved en skid om hvordan det RIGTIGT fungere i mit liv.

 

Hvordan tror du de børn som bliver misbrugt, banket og virkelig følsomt har det når der ikke er tid til den pga chikane underretninger ikke kun til mig, men ved der er nogle andre af de unge mødre som også får det.

screenshot_20170103-165817

HOLD KÆFT HVOR ER JEG RASENDE, AT NOGEN MED GOD SAMVITTIGHED KAN MISBRUGE ET SYSTEM PÅ DEN MÅDE FOR AT RAMME MIG! – Men i indser bare ikke at i ikke kun rammer mig men også de børn som der ikke er tid til pga man skal igennem hele møllen hver gang der kommer en underretning!

 

MEN stå frem med navn dig der har lavet nogle på mig, sig hvad du hedder så jeg forhåbentligt kan finde ud af hvorfor du har et behov for at gøre grin med dig selv, systemet og spilde fucking alles tid.


screenshot_20170103-165812Har igen igen fået 4 ANONYME underretninger fra folk der kender mig igennem Facebook og de unge mødre, der er blevet vedhæftet disse billeder, hvad sker der for folk? – Lia og Novah fejler absolut ingenting og de har det godt. Har læge, sundhedsplejerske og pædagogerne i strandloppen som kender mine børn og ser dem dagligt, stol på de fagfolk der er omkring mine børn istedet for at mene i er så meget bedre end alle andre. Og la vær med at underret mig. Har virkelig ondt af de børn som virkelig har behov for støtte men som må tilsidesættes pga jeres totalt idiotiske handlinger med at blive ved med at underrette mig på nogle virkelig fuckt grundlag.

Gider i få en hobby eller andet indhold i jeres liv tak.

screenshot_20170103-165806

☆ Syntes i det okay at misbruge sagsbehandlers tid?

☆ Tror du ikke på børnehave/vuggestue Osv nok skal reagere hvis de ser noget som ikke er godt?

☆Tror du ikke systemet har styr på det, uden chikane underretninger?

 

(PS alle billederne i dette indlæg er en del af underretningerne)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 Uge - Fuck! ;)